Валери Лачовски в Белене: И до днес не е ясно каква партия са ИТН - лява, дясна или центристка

"Нашата цел е Плевен и региона да са новото място за развитие на бизнес в България", посочи той

Само ГЕРБ може да гарантира сигурност и  устойчиво развитие на страната и Плевенска област, защото сме с ясна политическа визия. Това заяви Валери Лачовски, областен координатор на ГЕРБ - Плевен и кандидат за народен представител от листата на ГЕРБ-СДС на среща в Белене. Заедно с него бяха Тони Крумов и Марияна Бонджева, кандидати за народни представители. Домакин на срещата бе д-р Бистра Павловска, общински ръководител на ГЕРБ-Белене и председател на Общинския съвет в града.

"Опонентите ни правят всевъзможни опити да разколебаят поддръжниците ни и периферията, която гласува за нас. Говорят, че трябва да има кабинет и не биха отказали чужда подкрепа. Подмяната е с цел да влязат в управлението за сметка на ГЕРБ, без да създадат собствен профил и собствена политическа визия. И до днес не е ясно каква партия са ИТН - лява, дясна или центристка”, каза Валери Лачовски. Той подчерта, че е ясна и картината, която се очертава след изборите, защото ще се водят тежки спорове и отхвърляне на разумни политики на инат. "Държавата ще се блокира и хората няма да получат това, което очакват. ГЕРБ е с ясен политически профил и солидно ядро, въпреки цялата атака срещу нас”, категоричен бе Валери Лачовски.

"Нашата цел е Плевен и региона да са новото място за развитие на бизнес в България. Поели сме ангажимента да променим правилата така, че бизнесът да има „бърза писта“ за своето развитие, без излишна административна тежест и облекчаване на поне 50 на сто от регулаторните и/или административните режими. Довършването на АМ „Хемус“  ще привлече нови инвеститори и високо квалифицирани специалисти в индустриалната зона на Плевен и областта”, добави още Валери Лачовски.