Деян Топалски преди MAX FIGHT 46: Правилникът MAX1 е перфектен за мен!

Срещу Топалски ще се изправи коравия молдовец Максим Заплитний, който бе претендент за титлата на организацията.

Деян Топалски се завръща на ринга след дълго отсъствие и презареден с нова енергия. Кикбоксьорът ще участва в галавечерта MAX FIGHT 46, която ще се проведе на 2-ри август в Свети Влас. Тренировъчният му лагер за предстоящото събитие се проведе в София.

"Подготовката мина чудесно. Тя вече приключи и остава само свалянето на килограми и влизането в категория. Подготовката ми протече на Стадион Българска Армия с треньор Станислав Бахчеванов. Много хора се включиха в нея, няма да ги споменавам един по един, за да не изпусна някой."

Срещу Топалски в MAX FIGHT 46 ще се изправи коравия молдовец Максим Заплитний, който бе претендент за титлата на организацията.

"Имах възможност да гледам много негови мачове и се готвя специално за него. Смятам, че е изключително добре подготвен функционално и за това обърнах особено внимание на кондиционната си подготовка, за да мога да съм адекватен на темпото, което се опитва да налага. Смятам че се справих чудесно и остава само да го покажа на ринга."

Двамата ще се изправят един срещу друг по правилника MAX 1, който представлява атрактивна битка в стойка с ММА ръкавици.