Ивет Горанова: Сега от мен ще очакват злато от всяко състезание

"Нямам планове да живея другаде, искам да остана в Долна Митрополия", сподели Ивет

"Много е тежък медалът и в пряк и в преносен смисъл. Много лишения, труд и пот се крие зад него. Всеки един спортист ги полага тези усилия и това е пътят към успеха. Със сигурност има нови очаквания. Чух веднага коментар: "Сега на световното да ги пребиеш всички". От мен ще очакват на всяко състезание да печеля златото", заяви олимпийската шампионка Ивет Горанова в предаването "Тази сутрин".

Ивет, която е вицеевропейска и вицесветовна шампионка, вече гледа към нови предизвикателства. А в дългосрочен план е убедена, че иска да се завърне един ден в Долна Митрополия.

"Нямам планове да живея другаде. Искам да остана в Долна Митрополия. Чувствам се на спокойно и приятно място. Децата много ме вдъхновиха като видях как се радват и те искат да постигнат нещо голямо. В момента имат пример и трябва да усетят нашата подкрепа", заяви тя.

"Беше невероятно. Не може да се случи на всеки човек. Случва се един или два пъти в живота. Не очаквах толкова хора да има. Бях изключително радостна. Всички бяха радостни, вдъхновени, искаха да се снимат с мен", допълни Горанова.