Ивет Горанова: Не искам да се променям - искам да си остана такава, каквато съм

"Това е истинската Ивет - не мога да играя някакви други роли", сподели олимпийската медалистка

"Целта ни беше подготовката да е много по-тежка, отколкото ще бъде на самото състезание. Аз на него не усетих никаква тежест, никаква умора. Просто се забавлявах при всяка една оценка, когато отбелязвах... Японците са измислили това бойно изкуство и са най-добрите, но явно съм имала най-голямо желание за победа и не дадох на никого да пипне златото", сподели Ивет Горанова в специалното студио на bTV, в което гостуваха медалистите ни от 32-ите летни олимпийски игри.

"След всеки златен медал, особено от голямо първенство, когато видя сълзи в очите й, когато видя искрената й радост, това ме кара да продължим напред. Винаги сме мечтали за медал от Олимпиада, от световно първенство, при това златен. Този от олимпиадата вече го взе, остава от европейско и световно първенство", каза треньорът на олимпийската шампионка Ангел Ленков.

"Не съм очаквала никъде толкова много хора на едно място заради мен, да скандират моето име. Бях малко притеснена на посрещанията, като виждам колко са развълнувани хората - със сълзи в очите. Като ме видят и започват да плачат и аз оставам без думи. Не мога да го опиша това чувство", сподели Ивет.

"Не искам да се променям. Искам да си остана такава, каквато съм, защото това е истинската Ивет. Не мога да играя някакви други роли. Ще направя всичко възможно да си остана същата", допълни златното момиче.Снимка на Деня

Щрихи от Плевен