За поредна година НССБ организира инициативата "Отново на училище"

Кампанията има за цел да подкрепи с учебни пособия ученици в неравностойно социално положение

За поредна година Националното сдружение на сираците в България организира инициативата "Отново на училище", която има за цел да подкрепи с учебни пособия ученици в неравностойно социално положение.

"Целта на кампанията е да се осигурят необходимите учебни пособия, както и да върнем децата с нисък социален статус в класните стаи със самочувствие и да се чувстват равни с връстниците си в училище! Благодарение на добри хора през изминалите години успяхме да помогнем на ученици от училището в с. Дисевица, с. Беглеж, с. Мечка община Плевен, община Пордим, община Лом и др.", споделя Слави Михалов, председател на НССБ.

"Всеки, който желае, може да ни подкрепи със следните пособия: 1. Раница 2. Тетрадки - голям и малък формат 3. Химикали 4. Моливи 5. Комплект с линия, триъгълник, пергел, гумичка 6. Четки и бои за рисуване 7. Блок или скицник за рисуване 8. Предпазна маска за лице. Надяваме се с добротата на много хора да успеем да помогнем на повече деца, които на 15 септември ще имат всичко необходимо за училище", казва Слави Михайлов.

Срок на кампанията от 26.08.2021г. до 13.09.2021г. включително! За повече информация: тел.: 0877/822685 или на email:[email protected]Снимка на Деня

Златна есен в парк "Кайлъка"