Ивет Горанова събра 500 каратеки на летен лагер

Бивши съветник на президента на САЩ Барак Обама поздрави oлимпийската ни гордост

Олимпийската ни шампионка по карате Ивет Горанова започна своята подготовка за предстоящото през ноември Световно първенство по карате в Дубай. Освен това, златната ни медалистка от Токио и нейният треньор са и гост-лектори на 10-тият Международен летен лагер по карате, Кранево 2021.

Ежегодният Международен летен лагер по карате се провежда от 22 до 29 август в Кранево. След невероятният успех в Токио, тази година участват близо 500 каратеки, които ще тренират с Олимпийската ни шампионка Ивет Горанова и нейния треньор Ангел Ленков.

По време на тренировките, Ивет Горанова бе изненадана приятно от Дан Шомон, който е бизнес партньор на генералния спонсор на федерацията Лев Инс. Бившият съветник на президента на САЩ Барак Обама поздрави Олимпийската ни гордост за грандиозния успех и ѝ пожела още много златни медали.

Двамата разговаряха и единодушно достигнаха до заключението, че пътят към успеха в спорта и в бизнеса се гради на едни и същи здрави основи. Шомон и Ивет не пропуснаха да си направят и снимка за спомен.

Летният карате лагер е част от подготовката на каратеките за предстоящите състезания от Националния и Международния карате календар. Ивет Горанова ще проведе някои от тренировките си в чужбина, но поради динамичната Ковид обстановка, все още програмата ѝ не е потвърдена окончателно.

След спечеленото олимпийско злато, Ивет Горанова е още по-амбицирана и цел номер едно пред нея е световната титла от състезанието в Дубай.