Да помогнем на малката Мони от Плевен: Нуждае се от пари за спешна операция в Турция

Интервенцията е на стойност 120 000 лева

Да помогнем на малката Симона Барсанова от Плевен и семейството й в мечтата им тя да има щастливо детство и достоен живот. Слънчевото момиченце се нуждае от средства за операция в Турция.

"Всичко започна малко преди Симонка да навърши годинка. Поставиха и диагнозата кифосколиоза. Това е гръбначно изкривяване, което се среща при много хора, но при нея нещата стояха малко по-различно. Градусите на изкривяване бяха толкова големи, че се наложи поставянето на гипсов корсет, който да стопира процеса на увеличаване на градусите на изкривяване и така да даде време на Симонка да порасне, за да я оперират. Премина през три такива корсета, но от тях тя започна да получава декубитални рани и се наложи да ги заменим с пластмасов корсет. За съжаление той не успя да стопира процеса, градусите на изкривяване продължиха и продължават и в този момент да се увеличават и вече операцията е неизбежна", споделя нейната майка Даниела, която е създала фейсбук страницата Ангели за Мони.

"Операцията на гръбначния стълб на Симонка ще бъде извършена в Турция и е на стойност 120 000 лева, сума, която за съжаление ние нямаме. Нямаме и много време, защото градусите на изкривяване вече са застрашаващи живота. Подали сме документи в НЗОК за финансиране от държавата, но до този момент все още нямаме отговор. Знаем, че времената са трудни и всеки си има някакъв проблем, но нямаме друга възможност да покрием тези разходи, затова добри хора ви молим за помощ. Бъдете ангелите на Симона, тя има нужда от вас.", допълва майката на Мони.

Дарителска сметка: BG91UBBS80021462134910 титуляр: Симона Радославова Барсанова

Сметка в лева: BG62UNCR70001521900727 титуляр: Даниела Диянова Барсанова (майка)