Вълна от добрина: Благотворителната кампания в помощ на Мони набира все повече съмишленици

Слънчевото момиченце от Плевен се нуждае от средства за операция на гръбначния стълб в Турция

Благотворителната кампания в помощ на малката Симона Барсанова от Плевен набира все повече съмишленици. Kaкто вече писахме, слънчевото момиченце се нуждае от средства за операция на гръбначния стълб, която ще се извърши в Турция.

Да помогнем на малката Мони от Плевен: Нуждае се от пари за спешна операция в Турция

"Вълната на добрината Ви към нас набира сила! С ваша помощ за един месец от сумата за операцията 61 445 евро, в дарителската сметка на Симонка вече има 11 377 евро и 5468 лева в сметката на майката, почти 100 дарителски кутии.. Често ни задават въпроса - кога ще бъде операцията. Отговорът е, когато съберем необходимата сума. Всички видове изследвания, рентгенови снимки, ядрено магнитни резонанси и томографии са направени. Няма да крием, че дотогава гръбначния стълб на Симонка ще продължи да се изкривява с всяко нейно движение, скачане, тичане. Не знаем и какъв ще е резултатът от така чаканата операция, която е доста сложна, но нямаме право да се предаваме. Датата определяте вие, Ангели на доброто за Мони! Всяко споделяне на страничката, на публикациите помага историята на Мони да достигне до други ангели на доброто. Няма малко или голямо дарение, защото ни дарявате с нещо по-важно, а именно с надежда, че не сме сами и само с Вас и заради Вас ще извървим този труден път", споделя майката на Симона - Даниела, която е създала фейсбук страница на кампанията - Ангели за Мони.

Детелин Далаклиев с апел: Да помогнем на малката Мони от Плевен!

"Често в живота ни има върхове и спадове, понякога тежките периоди са дълги и мъчителни, чувстваме се сами, уязвими и изоставени в небитието. Тогава трябва да си спомним, че и в най-безизходната ситуация има спасение и че понякога животът се обръща най-неочаквано и благополучния изход е пред очите ни. Защото винаги има надежда! Благодарим Ви мили хора, че ни дарявате с нея! Вярваме, че заедно можем!", казва още тя.

Дарителска сметка:

BG91UBBS80021462134910

титуляр - Симона Радославова Барсанова

сметка в лева: BG62UNCR70001521900727 титуляр Даниела Диянова Барсанова (майка)

За връзка с майката на Симона: 0877332796