Валери Лачовски: За нас е много важно да имаме експерти в НС, които да работят за Плевен и областта

Очакванията на водача на листата на ГЕРБ-СДС в Плевен са за положителна кампания

Днес, водачът на листата на ГЕРБ-СДС в 15 МИР Валери Лачовски, заедно с кандидатите за народни представители регистрираха листата на коалицията в РИК.

"Много нови лица, млади хора, експерти са включени в листата на коалицията. За нас е много важно да имаме експерти в Народното събрание, които да работят за Плевен и Плевенска област. Първото нещо, което трябва да направим след изборите на 14 ноември, е да сформираме правителство, всички партии да започнат да водят диалог помежду си, за да можем да излезем от икономическата криза. Време е отново да търсим това, което ни събира, а не това, което ни разделя, да водим политика на обединение, а не на противопоставяне, да правим компромиси и да взимаме решения, които са в полза на България и българските граждани. ГЕРБ-СДС може да постигне това, защото сме го доказали в последните 12 години”, заяви водачът на листата и областен координатор на ГЕРБ Валери Лачовски.

ГЕРБ-СДС регистрира листата си в Плевен

"Резултатът от управлението на президента Румен Радев, неговите служебни правителства и партиите, които го подкрепяха в последната половин година е видим - политическа криза, хаос, растяща инфлация, разделение в обществото, международна изолация. Време е отново да търсим това, което ни събира, а не това, което ни разделя, да водим политика на обединение, а не на противопоставяне, да правим компромиси и да взимаме решения, които са в полза на България и българските граждани. ГЕРБ-СДС може да постигне това, защото сме го доказали в последните 12 години”, каза още Валери Лачовски.

Очакванията на водача на листата са за положителна кампания, в която всеки да представи експертите, с които ще представлява всяка област в Парламента, и идеите, които имат те за развитието на България.

"Подкрепата на предстоящите президентски избори за проф. Анастас Герджиков и полк. Невяна Митева е гаранция, че родината ни ще има достойни президент и вицепрезидент, които ще са олицетворение на силата и единството на нацията ни", допълни Лачовски.