Започва подготовката за Мото Коледа 2021 в Плевен

Това ще бъде десето юбилейно издание на благотворителната инициатива

Започва подготовката за Мото Коледа 2021 в Плевен, обявиха организаторите. Това ще е нейното десето юбилейно издание.

Заради ситуацията с коронавируса обаче все още няма яснота дали навръх празничния 25 декември ще се състои традиционното мотошествие из града.

"И тази година ще бъдат поставени кутии за дарения, ще се опитаме да организираме различни благотворителни мероприятия, с които да подпомогнем събирането на средства за деца в нужда. Предполагаме, че ще има въпроси относно Мото шествието на 25 декември и за това бързаме да отговорим - подготвяме се и за него, но ще спазим заповедите на министъра на здравеопазването. Да се надяваме, че мерките до тогава няма да са крайно ограничителни и ще имаме възможността да създадем коледна атмосфера в града и да разведрим обстановката", споделиха организаторите на официалната фейсбук страница на кампанията.

"Нека всеки, който желае да се включи, да се свърже с нас. Няколко обекта пожелаха и имаха кутии през цялата година. Вече започна и поставянето в другите обекти, списък ще прилагаме своевременно", уточниха те.

"Надяваме се юбилейната ни година да ни донесе късмет, сполука и незабравими емоции. Благодарим на всички, които заставаха до нас и горяха със същия плам, без вас нищо нямаше да е същото! Ние ще продължаваме да правим Мото Коледа Плевен, защото вярваме, че е нещо, за което си заслужава усилията! А заедно ще можем повече и повече!", отбелязаха инициаторите на кампанията.