Страхотен Йоан Пиперов развълнува журито и публиката на "Гласът на България" (Видео)

Любо Киров и Иван Лечев нарекоха талантливото плевенско момче "рядко срещано съкровище" и "абсолютно чисто злато"

15-годишният Йоан Пиперов напусна шоуто "Гласът на България", но остави отлични впечатления с представянето си и загатна, че тепърва го очакват много звездни мигове на музикалната сцена.

Талантливият плевенчанин се изправи в директен вокален двубой с друг претендент за победата от отбора на Любо Киров - 21-годишната Хриси Пачалова. Нежното изпълнение на „Малкият принц“ от страхотните млади изпълнители развълнува журито и публиката, които станаха на крака, за да ги аплодират.

Любо Киров взе трудно решение, избирайки гласовитото незрящо момиче да продължи напред в шоуто, но не пропусна да засипе с похвали Йоан и да му обещае, че ще го подкрепя и занапред.

"Искам да ви кажа, че сте приказни. За мен е такова щастие да се докосна до чистия талант, който и двамата имате. Йоане, ти си малко момче, но имаш характера на голям мъж и това го казвам с отговорност. Ти си толкова сигурен в това, че музиката е твоето призвание, колкото някои големи мъже не са сигурни. Затова те аплодирам и никога не трябва да се отказваш от музиката, независимо какво се случва оттук нататък", каза Любо Киров в емоционалното си слово, наричайки Йоан и Хриси "рядко срещани съкровища". "Когато имаш нужда от мен, аз съм насреща. Казвам ти го като мъж на мъж", обърна се Любо към Йоан на раздяла.

Похвали за 15-годишния ученик от Плевен имаше и от легендарния Иван Лечев, който бе категоричен: "Йоане, ти си невероятно талантливо момче! Ти си абсолютно чисто злато!"

Oт своя страна малкият изпълнител с огромен глас сподели, че музиката е неговият живот и това, че не продължава напред в шоуто няма да го отклони от пътя му.

Ние също вярваме в това.

Успех, Йоане! И ти благодарим за хубавите емоции, защото показа на цяла България, че Плевен продължава да ражда талантливи деца!