Невяна Владинова се отчете за година като вицепрезидент на БФХГ

Спорт

23-11-2021, 07:20

Снимка:

БФХГ

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

Вторият вицепрезидент на Българската федерация по художествена гимнастика Невяна Владинова благодари за поста и шанса във "Фейсбук".

"Преди точно година тук написах, че за доверието да бъда вицепрезидент на БФХГ ще благодаря не с думи, а с дела. През първите 366 дни от мандата си, благодарение на шанса даден ми от Iliana Raeva и заедно с професионалния ни и сплотен екип, успяхме да организираме редица събития, в които популяризирахме нашия спорт; да изпълним проект, който върна в залите десетки деца в няколко града в страната; търсихме (и намирахме често) финансиране за млади състезателки, за турнири, екипи и оборудване.

Наред с това се срещнах с много клубове и бъдещи шампионки в страната, бях частица от историческите успехи на нашите момичета в Токио, въпреки трудните времена. Но (и това ще бъде много важно "но") най-вече - бях с вас в началото на новия етап от моето призвание - да помогна да прославим България и да сме най-добрите в света. Благодаря ви, че сме заедно. Няма да спра", написа Владинова във "Фейсбук"