Мария Тодорова представи "Тръгна мома за вода" в ефира на Фолклор ТВ (Видео)

Плевен Лайф

27-11-2021, 14:34

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Мария Тодорова е готова с нова музикална изненада

Режисьор на лентата е Любка Борисова

В ефира на Фолклор TV и рубриката "Нещо ново" се състоя премиерата на най-новия видеоклип на певицата Мария Тодорова, който е към песента "Тръгна мома за вода". Както вече писахме, видеото е заснето в изключително живописното селище - махала Баба Стана, намиращо се близо до Троянския манастир и село Орешак.

Режисьор на лентата е Любка Борисова, а специално участие в нея взимат танцьорите от Ансамбъл "Пирин" Благоевград - формация "Накит".

В записите на песента участват и музиканти от Северняшкия ансамбъл.

"Имам сантимент към тази песен, защото с нея съм спечелила първия си конкурс за солов изпълнител. Бях на 15 години, когато я изпях и всъщност най-малката участничка. Песента е от македонския край, а сега я интерпретирахме в съвременен аранжимент, който ѝ дава нов живот. Надявам се така да достигне и до по-младите", сподели Мария Тодорова. "Именно с тази песен професор Кирил Стефанов ме прие в Ансамбъл "Пирин" - Благоевград", допълва тя.

И този път за визията си обичаната плевенска певица се е доверила на голямата българска дизайнерка Светла Димитрова (Ариес Уникат), с която се утвърдиха като добър тандем при предишните ѝ проекти.