МУ-Плевен присъди почетното звание "Почетен професор" на доц. Георги Цанев

Поводът е цялостният му принос за развитие на висшето училище и създаване на Система за електронно и дистанционно обучение

Ректорът проф. Добромир Димитров и Академичният съвет на МУ-Плевен присъдиха почетното звание "Почетен професор" на доц. Георги Цанев за цялостния му принос за развитие на висшето училище и създаване на Система за електронно и дистанционно обучение.

"Със свое решение от 25 октомври 2021 год., Академичният съвет на Медицински университет – Плевен ми присъди званието „Почетен професор“ на Медицински университет – Плевен за цялостната ми творческа дейност и за приноса ми към развитието на университета. Дипломата за почетното звание и плакета ми бяха връчени лично от ректора на МУ-Плевен проф. д-р Добромир Димитров на заседание на Академичния съвет на Медицински университет - Плевен, проведено на 29 ноември 2021 год. в зала „Амброаз Паре“ на университета", написа доц. Георги Цанев на профила си във Фейсбук.

"Благодаря на членовете на Академичния съвет, на Ректорското ръководство и на целия Академичен състав на университета за присъденото ми почетно звание. Уверявам Ви, че то е заслуга и на всички, с които съм работил, работя и ще продължа да работя за издигане нивото и престижа на МУ-Плевен. Благодаря също на ръководството на всички обслужващи звена от университета и на техните членове без подкрепата и съдействието, на които моите постижения не биха се реализирали в пълна степен", написа още той.