Георг Спартански благодари на фирмите, подкрепили финансово засаждането на нови дървета в града

Мисия

03-12-2021, 16:12

Снимка:

Община Плевен

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

Плевен заслужава да бъде по-красив и подреден град, но това може да се случи с усилията на всички, които живеят и работят тук, каза кметът

Кметът Георг Спартански връчи днес свидетелствата за дарение на фирмите, които подкрепиха финансово дейността на Община Плевен по засаждане на млади фиданки на мястото на отстранени стари и болни дървета в Плевен. На призива, който той отправи към плевенския бизнес за съпричастност при разширяване периметъра на коледната украса и засаждането на нови видове растителност, се отзоваха производителят на малц „Малтери Суфле България”, „Чистота” ООД и „Тибор” ЕАД.

"Благодаря на жеста от страна на тези фирми в трудната за всички ситуация и го оценявам преди всичко като гражданска съпричастност, защото Плевен заслужава да бъде по-красив и подреден град, но това може да се случи с усилията на всички, които живеят и работят тук", подчерта Георг Спартански. Вярвам, че по примера на първите дарители ще откликнат и други предприемачи, които ще подкрепят тези и следващи инициативи на Община Плевен в името на една по-добра среда за всички нас, допълни той.