Трима заловени с наркотици за денонощие в Плевен

Образувани са бързи производства

20-годишна плевенчанка е задържана за притежаване на наркотици. На 6 декември в 14:20 часа в областния град на улица „Стара планина“ при извършена полицейска проверка жената е предала доброволно три полиетиленови топчета с направилна форма, съдържащи около 5 грама суха зелена тревиста маса. По данни на 20-годишната веществото е марихуана. Предстои назначаване на физико-химична експертиза. Притежателката на наркотика е задържана за срок до 24 часа по ЗМВР. Уведомен е прокурор от РП - Плевен за престъпление по чл.354 „а“, ал.3, т.1 от НК. Продължава работа разследващ полицай.

На 6 декември около 17.30 часа в Плевен в ж.к."Сторгозия" е спряна за проверка и 22-годишна. Тя доброволно е предала две свити цигари, като по нейни данни съдържат марихуана.  Уведомени са разследващ полицай и дежурен прокурор при РП - Плевен. Образувано е бързо производство и  продължава работа разследващ полицай.
          
Вчера около 19.30 часа в плевенския квартал "Сторгозия" е проверен и 25-годишен плевенчанин. При извършения му личен обиск в бельото му е намерено и иззето полиетиленово пликче с приблизителни размери 4 х 6 см, съдържащо  суха зелена тревиста масаq наподобяваща по цвят и мирис на марихуана. Предстоят експертизи. Притежателят на наркотика е задържан за срок до 24 часа по ЗМВР. Сезирана е РП – Плевен. Образуваното бързо производство е за престъпление по чл. 354 „а“, ал.3, т.1 НК. Продължава работа разследващ полицай.Снимка на Деня

Зимни нюанси от плевенския парк "Кайлъка"