Карлос Насар: От този момент насетне ще се боря за квота за Олимпиада (Снимки)

"Посвещавам медала на семейството ми и на треньорите, които са ми помагали", каза световеният шампион

Световният шампион по вдигане на тежести Карлос Насар заяви, че следващата му цел е ще е квота за Олимпиада. Той пристигна днес сутринта на Летище "София".

"Целият труд, който съм положил, се отплати. Благодарен съм на всички, които са помогнали за подготовката ми. Посвещавам медала на семейството ми и на треньорите, които са ми помагали", сподели талантливият спортист от Червен бряг.

"Този световен рекорд съм го поставял неведнъж на тренировка и се надявам да го подобрявам. От този момент насетне ще се боря за квота за Олимпиада, а дай Боже и за титла. Това е единствената ми цел, но по пътя натам искам да спечеля още медали", каза още Карлос Насар.

"Надявам се да направя рекорди в двете движения още на европейското първенство, което предстои. Целта ми обаче е да стана олимпийски шампион и тя все още не е постигната. Не го одобрявам (изключването на щангите), защото това е един достоен спорт, който през годините си е заслужил да бъде в олимпийското семейство. Ще бъде тъжно, ако го махнат. Засега нищо не се знае и е прекалено рано да се говори. Каквото знаете вие за Лос Анджелис, това знам и аз", каза Насар.Снимка на Деня

Красотата на парк "Кайлъка"