Ивет Горанова с награда за принос в популяризирането на бойните спортове

Спорт

20-12-2021, 10:10

Снимка:

кадър

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

Олимпийската шампионка взе отличието при дамите

На специална церемония Националната асоциация на бойните спортове отличи най-добрите родни състезатели, треньори и спортисти за 2021 година с най-голям принос за развитието на бойните спортове в страната.

Паралелно с големите призове "Златен пояс" 2021, всяка от асоциацииите в НАБС излъчи и свои индивидуални награди, с които да отличи най-заслужилите си състезатели и треньори през изминалата и много предизвикателна година.

Още две специални награда бяха връчени и от медията Boec.BG. Редакторът на сайта Борис Тонев, който е и главен коментатор на международните галавечери SENSHI, връчи призовете "Боец на годината" при мъжете и жените.

Олимпийската шампионка по карате Ивет Горанова, която грабна и бронз от Световното първенство, взе наградата при дамите.

"За мен е голяма чест и удоволствие да я получа. Всички награди за мен са едно голямо признание за труда, който полагам през годините. Много съм щастлива и доволна от изминалата година, това е най-успешната година в моята кариера. Спечелих олимпийската титла, което беше моята най-голяма мечта. Надявам се да имам още такива години", сподели Ивет.

Тя допълни, че се чувства мотивирана и ще преследва световната титла.