Мотористи в костюми на Дядо Коледа ще зарадват утре малки и големи в Плевен

Шествие с мотори и АТВ-та ще бележи финала на благотворителната кампания "Мото Коледа"

Утре, 25 декември, е финалът на тазгодишното юбилейно десето издание на  благотворителната кампания "Мото Коледа", съобщиха организаторите.

Началото е в 12.00 часа на паркинга между "Практикер" и "Техномаркет", където десетки мотористи, преоблечени като дядо Коледа, ще се съберат и ще потеглят на шествие из целия град. Традиционно обиколката включва посещения на центровете за настаняване на деца от семеен тип, където ще бъдат раздадени подаръци.

След това ще има веселие на централния площад "Възраждане" и възможност за много снимки.

"Ние сме готови с украсите, с добро настроение и общо взето нямаме търпение. Времето ще е прекрасно за разходка в празничния ден, така че взимайте децата (ще има изненади) и заповядайте на площад "Възраждане", нека заедно си честитим Коледа и си пожелаем здраве!", споделиха организаторите на своята официална фейсбук страница. "За нас е радост да споделяме празника си с всички граждани, вашите усмивки ни дават стимул да продължаваме да правим Мото Коледа! И да, Плевен е страхотен град! И да, плевенчани сме добри хора! И да, заедно успяхме и тази година да направим нещо добро, ще помогнем на деца в нужда!", допълват те.