Неви Владинова: Чувствам се много по-щастлива, когато знам, че съм помогнала на някого

Спорт

07-01-2022, 14:47

Снимка:

plevenutre.bg

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

"Златното момиче" е амбицирано да помогне на клубовете в страната

"Ако 2021-а трябва да бъде „Булерия“, може би това най-много би се доближило до емоциите, които изпитвах, докато играех това съчетание“, признава пред bTV Невяна Владинова, която през 2020-а сложи официално край на кариерата си заради тежка травма във врата.

"Доста се промени животът ми през 2021-а, но всичко беше позитивно. Имаше много обрати, чисто професионално обаче съм много доволна от развитието си. Вярвам, че има накъде повече и съм се засилила добре, за да мога да продължа и през следващата година още по-нагоре“, амбицирана е плевенчанката, която дни преди Коледа участва в грандиозния бенефис на "златните момичета" в "Арена Армеец".

Неви не крие, че е минала през много уроци, но не съжалява за нито един от тях:

"Минах през много уроци. Аз не съм много емоционален човек, но това не значи, че не ги приемам нещата вътре в себе си. Мисля, че всичко за мен беше урок. Не мисля, че нещо, което не трябва ми се е случило. Нещата се случват така, както е полезно за мен. Уверявам се в това. Просто пораснах и помъдрях твърде бързо за тези последни две години."

Пречките по пътя не са в състояние да откажат Невяна да прави добро, без да ѝ го искат и без да очакват нещо в замяна:

"Аз се чувствам много по-щастлива, когато знам, че съм помогнала на някого. Когато не очаквам нищо, то винаги ми се връща, даже двойно. Не виждам защо да не помагаме на хората, когато на нас това не ни коства нищо", казва още тя.

През новата година Владинова си е поставила и конкретни цели:

"Да помогна на клубовете в страната, за да имат по-добри условия, при които да тренират, за да могат да бъдат по-амбицирани и треньорите, и състезателите. Всяко второ момиченце мечтае да бъде гимнастичка и мисля, че децата заслужават да получат шанс да сбъднат мечтите си.“