Плевенската "Мото Коледа" събра над 20 000 лева

Организаторите на благотворителната инициатива приемат предложения къде да бъдат насочени събраните пари

Организаторите на плевенската "Мото Коледа" обявиха, че тазгодишното издание на благотворителната кампания е било най-успешното, най-мащабното и най-атрактивното. За това говорят и резултатите - от поставените дарителски кутии, проведения коледен базар и коледното шествие са събрани общо 20 223 лева!

Успоредно с тази сума представители на плевенския бизнес закупиха необходими продукти в размер на 1650 лева, които плевенските мотористи раздадоха на 25 декември по време на посещенията на домовете, както и на плевенските деца, които присъстваха на тържеството на площада.

Организаторите благодариха на плевенския бизнес, на гражданите и на всички, подкрепили инициативата.

"Искаме да отправим призив - идеята на кампанията е една - да събираме пари, с които да помогнем на деца, които имат нужда от операция, рехабилитация или технически устройства, които да подобрят качеството им на живот. Ако познавате такова дете или семейство, свържете с нас. Няма да има нещо неразгледано, това е нашият призив. Помогнете ни тези пари да стигнат там, където трябва да бъдат", апелираха плевенските мотористи.

Както вече писахме, за 10-та поредна година година плевенските мотоклубове и приятели организираха МотоКоледа. Тази година кампанията бе подкрепена от редица популярни личности, сред които олимпийските шампионки Стойка Кръстева и Ивет Горанова, футболната легенда Светослав Бърканичков, световния шампион по бокс Детелин Далаклиев, ММА боецът Деян Топалски, бате Енчо, Люси Дяковска и други.