Връчват почетните призове за "Добродетел на 2021 година" на церемония в Плевен

Мисия

17-01-2022, 09:34

Снимка:

архив

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

Над 60 организации, фирми и общественици ще бъдат наградени

През месец февруари Националното сдружение на сираците в България организира за пета поредна година официална церемония за връчване на почетен приз за "Добродетел", който се връчва на организации, фирми и общественици, подкрепяли инициативи на Сдружението през изминалата 2021 година.

Тази година отличията ще се връчват по време на благотворителна вечеря, която ще се проведе в Плевен.

Над 60 организации, фирми и общественици са отличените с приз за "Добродетел", които ще бъдат удостоени по време на събитието. За организираната вечеря има и благотворителни куверти на стойност 80 лева /присъствен/ и 60 лева /неприсъствен/ куверт, като част от средствата ще се използват в подкрепа на абитуриенти в неравностойно социално положение.

През 2021г. успяхме да помогнем на 47 абитуриенти от Плевенско и страната с еднократни финансови помощи, уточняват от Сдружението.

Директорите на училища и социални центрове в срок до 10.02.2022г. е необходимо да изпратят своите мотивирани предложения за подпомагане на абитуриенти на имейла на Сдружението: [email protected]. Абитуриентите трябва да са сираци, с един родител или от многодетни семейства в тежко финансово положение и лица с увреждания, членове на семейството.

За информация и благотворителни куверти може да се обадите на телефон 0877/822685.