Радостин Василев: Правителството има ясни ангажименти към спортната база в Плевен

Новините

17-01-2022, 13:54

Снимка:

Община Плевен

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

Имаме ясния ангажимент да достроим многофункционалната спортна зала на мястото на бившата колописта, увери той

Министърът на младежта и спорта Радостин Василев и депутатът от Плевенския избирателен район инж. Венцислав Петков проведоха днес работна среща с кмета на Община Плевен Георг Спартански, съобщават от пресцентъра на местната управа.

По време на разговорите беше обсъдено състоянието на спортната база в града и сериозната необходимост от изграждане на нови съоръжения и реновиране на съществуващите.

"В мое лице правителството е информирано за ситуацията и сериозно обсъжда стъпки в посока нейното подобряване", посочи министър Василев. "Имаме ясния ангажимент да достроим многофункционалната спортна зала на мястото на бившата колописта, нещо повече – имаме намерение да разширим проекта със закрит плувен басейн, от какъвто градът определено се нуждае", съобщи още министърът.

Вероятно още идната седмица Георг Спартански ще се срещне с министър Радостин Василев в Министерството на младежта и спорта, където ще бъдат обсъдени конкретни практични стъпки за реализацията на обсъдените днес теми.Снимка на Деня

Красотата на парк "Кайлъка"