Депутатът Валери Лачовски: "Промяната" не подмина и родния ми град

Мисия

25-01-2022, 13:39

Снимка:

Валери Лачовски/Фейсбук

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

"Симптомите на неосъзнаване на сложността на ситуацията от страна на управляващите, лутането и поривите на безотговорност, трябва да приключат", заяви той

Илюзиите, скъпи приятели, са много опасна компания. Те нямат недостатъци. Но често имат тежки последствия. Симптомите на неосъзнаване на сложността на ситуацията от страна на управляващите, лутането и поривите на безотговорност, трябва да приключат. Това написа народният представител Валери Лачовски на официалната си страница във Фейсбук.

"Както вече на повечето от нас е ясно, в резултат на непосилните сметки за ток, които общините трябва да плащат, голяма част от тях потънаха в мрак. "Промяната" не подмина и родния ми град. Кметовете очакват някакви мерки, които са абсолютно неработещи! Тревожността им расте с всеки изминал ден, защото угасеното улично осветление, ще доведе до ръст и на битовата престъпност", алармира Лачовски, визирайки въведения режим и в община Кнежа. 

"Бизнесът е на колене и единственото, което го интересува е да има добри условия, за да работи, а не да фалира", допълва депутатът от ГЕРБ. "Огромна част от обществото остана без доходи, а тази която все още е в сектор "заетост" изнемогва заради инфлация", посочва още в публиакцията си Лачовски.