Жени ГЕРБ - Плевен проведоха своето отчетно – изборно събрание

Мисия

27-01-2022, 09:00

Снимка:

Жени ГЕРБ - Плевен

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

Жени ГЕРБ - Плевен проведоха своето отчетно – изборно събрание. Гости на събитието бяха председателят на ЖГЕРБ Екатерина Йорданова, зам.-председателят на ЖГЕРБ д-р Мария Христова, народният представител Десислава Трифонова и областният координатор на ПП ГЕРБ - Плевен Валери Лачовски.

Хибридното (присъствено и онлайн) събрание беше ръководено от Даниела Гонкова, областен координатор на Жени ГЕРБ.

"В ГЕРБ - Плевен жените имат изключително важна роля. Те са основен двигател на структурата. Със своите идеи и инициативи, жените обогатяват партийния живот и са връзката с плевенчани.“, каза Валери Лачовски. Той благодари на дамите за всичко, което са направили до сега и ги насърчи да продължат в същия дух.

"Работили сме много през години и трябва да продължим да работим, въпреки опитите за реваншизъм. Предстои ни много работа по приоритетите във всяка една област и жените ще продължим да бъдем основен двигател. Това е голяма отговорност“, заяви председателят на Жени ГЕРБ Екатерина Йорданова и припомни огромното доверие към работата и активността на жените от страна на лидера на Политическа Партия ГЕРБ Бойко Борисов.

Дамите номинираха за областен координатор Веселка Лилова и Велислава Величкова.

За организационен секретар на жените бяха номинирани: Адриана Ганева, Петя Стоянова, Мариана Бонджева. 

За членове на бъдещото областно ръководство номинации получиха: Адриана Ганева, Петя Христова-Стоянова, Евгения Станева, Велислава Величкова, Ася Банчева, ▫️Цветанка Дикова, Катя Герговска, Вацка Хорозова, Йонка Макавеева, Анелия Тотева, Бистра Павловска, Малина Ешекова. 

“Благодаря на председателя на ЖГЕРБ Екатерина Йорданова и на зам.-председателя Мария Христова, че уважиха заседанието на плевенската структура на ЖГЕРБ и присъстваха лично. Поздравявам всички номинирани дами за областен ръководител и областен секретар и съм убедена, че тепърва жените на ГЕРБ в област Плевен, ще показват сила и характер в тези трудни времена. Сигурна съм, че новото ръководство ще продължи да подпомага обществото ни с пример за обединение, хъс за работа и многобройни инициативи.”, коментира народният представител Десислава Трифонова

Направените предложения ще бъдат изпратени в Изпълнителната комисия за утвърждаване.