Роксана получи голямо признание от Драгана Миркович

Плевен Лайф

29-01-2022, 07:20

Снимка:

Планета тв

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

Певицата от Кнежа влезе в Гранд Продакшън със свой проект на сръбски език

Роксана влезе в Гранд Продакшън със свой проект на сръбски език. Българската попфолк звезда получи голямо признание от Драгана Миркович за изпълнението си на песента “Zidovi“.

“Zidovi“ е първата ми самостоятелна балада на сръбски, която заедно с Гранд Продакшън представяме на сръбската и балканска публика. Удивителна балада, която ме разплака, когато чух текста, написан от уникалния Ибрахим Сенад – Секи. През цялото време бях настръхнала от емоция, думи и музика. За първи път в кариерата ми, и въобще откакто съм певица, ми се е случвало да реагирам така на моя песен. Песента е наистина съвършена. Надявам се, че моите балкански приятели, моите фенове също ще усетят тази голяма любов, болка и емоция“ – разказва Роксана.

„Щастлива съм, че имам възможността “ Zidovi “ да направи своята премиера в една от най-големите музикални компании в Европа, а именно музикалната институция на балканите Гранд. За мен е чест и удоволствие, че тази моя балада блести в YouTube канала на Grand Production. Когато песента беше готова я изпратих за мнение на голямата Драгана Миркович и любимата ми Яна, и двете бяха категорични с думите: „Песента ти е силна и хубава“ – не крие вълнението си българската изпълнителка и добавя още:

„Искам да посветя тази песен на две риалити звезди в Сърбия – Далила и Деян Дарагоевич от риалити шоуто „Задруга“. Случайно станах свидетел на няколко епизода и тази тяхна силна, болезнена, луда и емоционална любов, и въобще на отношенията им един към друг, които отговарят абсолютно едно към едно на текста на „Zidovi “.

„Това е проект, в който кръвта ви не стои на едно място, сърцето ви бие като полудяло, а душата ви плаче от и за любов. Музиката на песента е написана от моя син Даниел Димитров, за аранжимента се погрижи един от най-добрите композитори в България Мартин Биолчев“ – подчертава певицата.