Десислава Трифонова: Тази Промяна е напълно неспособна да ни изведе от кризите

Мисия

29-01-2022, 20:02

Снимка:

БНТ, кадър

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

Вече повече от месец чакаме да предложат мерки за преодоляване на кризите, заяви плевенската депутатка

Тази седмица от ПГ ГЕРБ-СДС внесохме предложения за 100% компенсации на по-високите сметки за ток на ключови за държавата институции и центрове: общините, техните предприятия, детски градини и ясли, училища и т.н; религиозните храмове от всички вероизповедания; болници; университети и техните общежития; библиотеки, музеи, читалища и други културни центрове. Това написа на профила си във Фейсбук депутатът от 15 МИР Плевен Десислава Трифонова /ГЕРБ-СДС/.

"Не можем да им позволим да оставят обществото ни без основни инструменти, с които да функционира. Не можем да им позволим да ни вземат образованието, културата и религията и да затворят храмовете, училищата, музеите и читалищата", допълва Трифонова.

"Вече повече от месец чакаме да предложат мерки за преодоляване на кризите, а те внасят законопроекти, с които променят структури и функции на министерства или “чегъртат” комисии. Тази Промяна е напълно неспособна не само да ни изведе от кризите, но и да осигури нормалното ежедневно функциониране на държавата на базисно ниво!", завършва Десислава Трифонова.