Жанин Ал-Шаргаби: Повечето хора подкрепиха мен и младото поколение, което иска да се развива

Плевен Лайф

08-02-2022, 11:44

Снимка:

bTV, кадър

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

"Голяма част от успехите си свързвам с принципите, на които моята майка ме научи", сподели Жанин, която стигна до въпрос за 10 000 в играта "Стани богат"

"Доста съм доволна. Разбира се, като отпаднеш, има този първоначален момент на разочарование, но след това реакциите на всички хора около мен, дори и на непознати, които ме поздравяваха, бяха много приятни. Благодаря на всички, които ми казаха мили думи и ме подкрепиха. Това е нещо, което ще помня цял живот", сподели 21-годишната плевенчанка Жанин Ал-Шаргаби, която успя да стигне до десети въпрос, без да ползва нито един жокер в шоуто "Стани богат". Макар и да си тръгна с три, вместо със сто хиляди лева, тя направи силно впечатление на зрителите.

"Има доста стрес докато си там, защото си сам пред цяла България. Аз въобще не очаквах, че ще се справя и че ще стигна до въпрос за 10 000. Постоянно се притеснявах, че може би съм казала нещо, направила съм някоя грешка... Но топлите реакции на моите близки и познати наистина ме зарадваха", призна Жанин, която е част от Българското дебатьорско общество, била е участник и треньор в националния ни отбор по дебати, а сега е част от Контролния му съвет.

Тя сподели, че приема и  критичните коментари за участието си в "Стани богат", защото отчита, че наистина е имала пропуски.

"Много малко хора бяха злонамерени, но критиката я приех. Повечето хора по-скоро подкрепиха мен и младото поколение, което иска да се развива и това ме зарадва. Особено моите съграждани също бяха много приветливи", отбеляза Жанин.

"Баща ми е от Йемен. Когато е на 18 години, дошъл в България, за да следва совето висше образование, след което остава. Аз не говоря арабски, но се опитвам да поддържам някакви контакти с моите корени. Моите роднини в Йемен са много радостни от участието ми в "Стани богат", сподели още студентката по "Право".

"Голяма част от успехите си свързвам с принципите, на които моята майка ме научи", каза Жанин, която била много малка, когато я загубила. "Моят баща, мащеха, леля ми, сестрите ми и всичките ми приятели винаги са били до мен и до голяма степен успях да се справя с трудностите, благодарение на тях", допълни тя.