Къща горя в Дъбован, стопанска постройка се запали във Въбел

Крими

14-02-2022, 09:59

Снимка:

plevenutre.bg

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

Няма пострадали хора

За периода от 11 февруари до 13 февруари 2022 година служители от РДПБЗН – Плевен са локализирали и потушили запалени сухи треви и отпадъци в индустриална зона на град Плевен, в землищата на селата Радомирци, Обнова, Славовица, Горник, Шияково, Радомирци, Бреница, Петърница, Драгаш войвода, Изгрев, Загражден, Победа, на пътя град Гулянци - село Брест, в село Комарево в гробищен парк, в землището на градовете Долна Митрополия и Белене. На 12 февруари в 21:50 часа екип на РС ПБЗН – Кнежа е потушил пламъци в контейнер за сметосъбиране в града на улица "Димитър Бутански". Няма нанесени щети.

На 12 февруари в 18:48 часа забравена храна в печка в жилище в Плевен мобилизира плевенските огнеборци. На адреса на улица „Цар Калоян“ е установено задимяване в коридор. Пострадали хора няма. 

На 13 февруари в 13:04 часа в РС ПБЗН – Никопол е съобщено за пожар в частна стопанска постройка в землището на село Въбел. Причините за инцидента са в процес на установяване. Огънят е изпепелил 10 кв.м покривна конструкция. В пожарогасенето са участвали служители от районната служба в крайдунавския град.

На 13 февруари в 01:31 часа в РС ПБЗН – Гулянци е постъпил сигнал за горяща къща в село Дъбован. Предполагаемата причина за произшествието е неправилно ползване на отоплителни уреди. Унищожени са мебели и домашно обзавеждане. Пострадали хора няма. Пламъците са потушени от служители на РС ПБЗН – Гулянци с един автомобил.