Мартин Николов от "Гласът на България“ представи първата си песен (Видео)

Плевен Лайф

16-02-2022, 13:40

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

Изпълнителят обещава да нe загърбва лекарската си кариера заради музиката или музикалната си кариера заради медицината

Първото парче на Мартин Николов от "Гласът на България" се казва "За да спре да ме боли" и е създадено в колаборация с момчетата от успешния дует Зипо и Слаш – Христо Христов и Стоян Стоянов.

Парчето е заснето в изключително кратък срок, само преди седмица. Във видеото участват няколко особено симпатични дами, сред които Кристина Пламенова (Мис София 2019) и Жанет Осипова - Мис Плеймейт, Станислава Андреева, Алекса Радкова и Изабел Недялкова.

Видеото към "За да спре да ме боли" е заснето е и продуцирано от Зипо и Слаш, текстът на песента е дело на Стоян Стоянов (Слаш), а оператор и режисьор на видеото е Христо Христо (Зипо), който е правил и постпродукцията на клипа.

Онлайн премиера на "За да спре да ме боли" бе точно в Деня на влюбените, когато видеото бе пуснато в официалния YouTube канал на Зипо и Слаш.

Самият Мартин Николов има и чисто нов артистичен псевдоним – Doctor Max.

"След много мислене, реших артистичният ми псевдоним ще бъде "Doctor Max". В него има много добър замисъл, защото Макс означава максимума, който аз давам в музиката и медицината", сподели в интервю Мартин Николов.

Изпълнителят обещава да нe загърбва лекарската си кариера заради музиката или музикалната си кариера заради медицината.

Д-р Мартин Николов е възпитаник е на Медицински университет – Плевен, специализант и асистент по ревматология. Един от белите ангели на първа линия, работил в КОВИД отделение по време на пандемията. Младият лекар е познат и обичан от студентската и академичната общност с прекрасните си изпълнения по време на Денят на Народите (International Day) - традиционен културно-музикален фестивал на МУ-Плевен.