Откриха граната на улица в Плевен

Новините

22-02-2022, 10:19

Снимка:

plevenutre.bg

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

Служители от районната служба са дежурили с пожарна техника до идването на компетентни органи

На 21 февруари служители от РДПБЗН – Плевен са погасили запалени сухи треви и отпадъци в град Плевен ж.к."Дружба" и Индустриална зона, на плевенската улица "Осъм", в село Петърница в Гробищен парк, в село Дебово на улица "Христо Смирненски", землището на село Ракита на главен път Е83, в село Изгрев на улица "Евлоги Георгиев“ и землищата на селата Радомирци, Асеновци, Варана, Милковица, Комарево и Бреница. Вчера в 20:19 часа от РСПБЗН – Плевен е потърсено съдействие за потушаване на пожар в строителен контейнер в областния град на улица „Лозенград“. Причината за произшествията е небрежност при боравене с открит огън. Няма нанесени щети.

На 21 февруари в 17:18 часа екип на РС ПБЗН – Плевен е оказал техническа помощ – съдействие при сваляне на трудноподвижен човек от жилище в Плевен на улица "Иван Миндиликов".

Вчера в 19:03 часа в РС ПБЗН – Плевен е съобщено за открита граната на плевенската улица „Асен Златаров“. Служители от районната служба са дежурили с пожарна техника до идването на компетентни органи и извършването на обезвреждането ѝ в землището на село Пелишат.