ОДМВР - Плевен със засилени мерки за националния празник

Мисия

02-03-2022, 08:53

Снимка:

plevenutre.bg

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

От полицията предприемат мерки за охраната на реда и безопасността на движението в областта по повод 3 март

Мерки за опазване на обществения ред, безопасно движение по пътищата, спазване на ограничения, свързани с епидемичната обстановка, са планирани в ОД на МВР-Плевен във връзка с националния празник – 3 март.

Служители на реда от всички РУ при ОДМВР – Плевен са ангажирани с реда, охраната, движението по пътищата и публични прояви.

Специализирани операции преди, по време на празника и след него са насочени към контрол на водачите за употреба на алкохол и наркотици, правоспособност, спазване на скоростните режими в населените и извъннаселените места, а също и подпомагане на трафика в случаи на интензивно движение. Засилено ще е присъствието на входните и изходните артерии на областния град и на местата, които са рискови за пътнотранспортни произшествия.

Полицейски сили ще охраняват обществения ред при публични прояви, ще се осъществява и контрол за спазване на противоепидемичните мерки.

"Напомняме на гражданите, поставени под карантина, че за нарушаването й са предвидени санкции", посочват още от дирекцията.Снимка на Деня

Щрихи от Плевен