Вместо цветя за кръщене на детето си: Семейство събра пари за лечението на Мони

Новините

13-03-2022, 09:50

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

Ураган от доброта връхлита благотворителната кампания за лечението на 3-годишната Симона Барсанова

За големия празник на своето дете - светото кръщение, младо семейство направи чудесна благотворителна акция. Вместо да се купуват цветя, както е обичайно за такива събития, са се дарявали пари. Със събраните средства семейството е направило по-късно дарителски жест за лечението на малката Симона Барсанова от Плевен.

"По време на тази кампания се убедих, че доброто наистина съществува, то е в топлите думи за кураж, в споделянето на кауза на непознато дете, във финансовата помощ, в жестове като този на едно младо семейство. В деня на кръщенето на своето дете едно семейство заедно с приятелите си решават вместо да купят цветя за празника, тези пари да бъдат за Мони. В деня на твоето дете да мислиш и за друго дете, това ако не е доброто в най-чистата му форма, не знам кое е... Благодарим Ви Дария, семейство и приятели от сърце!", споделиха близките на 3-годишната Мони.

След началото на втората кампания резултатът в дарителската сметка на Мони към момента е 6774 евро и 3072 лева в сметката на майката. Необходимата сума е 11 360 евро.

"Какво да кажем... без думи сме, това не е вълна на доброто, което ни залива, това си е цял ураган... Благодарим Ви мили хора и за подкрепата, за споделянията, за топлите думи, за всичко. Симонка е още малка и не осъзнава това, което правите за нея, но благодарение на вас един ден като порасне ще и покажем тази страничка, ще прочете сама всички мили думи, които сте казали, ще види всичко, което сте направили и сме сигурни, че ще ви благодари от цялото си сърце, така както ние. Наистина нямаше и няма да се справим без вас! Да ви кажем честно, колкото искаме да минат и следващите 6 седмици и докторът да каже, че ще маха вече това хало вест и ще направи следващата операция, толкова се и страхуваме от идването на този момент. Страхуваме се от самата операция, въпреки, че минахме най-тежката от поредицата операции, които очакват Симонка, но въпреки това..., страхуваме се и от притискащото ни време... Защо чакането винаги трябва да е трудно, защо напрежението, когато чакаш понякога така те поглъща, че не можеш дъх да си поемеш... Но не можем и няма да изгубим тази битка, защото няма да се откажем от желанието си Мони да оздравее и най-важното, защото усещаме вашата подкрепа и защото има хора като вас-добри, съпричастни, всеотдайни! Бъдете здрави и благословени! С любов цялото семейство на Симонка!", споделят още близките на малкото геройче от Плевен.

Дарителска сметка:

BG91UBBS80021462134910

титуляр Симона Радославова Барсанова

сметка в лева: BG62UNCR70001521900727

Даниела Диянова Барсанова (майка)

Повече подробности за кампанията може да откриете на фейсбук страницата "Ангели за Мони"