Жоро Игнатов снима документално риалити в Районен съд - Плевен

Животът

17-03-2022, 17:23

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

Снимат документално риалити за работата на съдилищата и по-конкретно на Плевенския районен съд

Главният редактор на предаването "Съдебен спор" - Жоро Игнатов и неговият екип, са в Районен съд - Плевен, за да заснемат документално риалити за работата на съдилищата и по-конкретно на Плевенския районен съд.

Целта на този документален филм е да бъде запозната широката общественост със спецификата на работата на магистратите, както и на отделните служители работещи в съда - деловодители, съдебни секретари, призовкари, като се заснеме част от тяхното работно ежедневие, включително контакта им с граждани. Ще се разискват различни въпроси, като например какво трябва да предприеме човек, когато получи призовка от съда, какви са задълженията му като свидетел, какъв е пътя на една искова молба след приемането й в съда, как се образуват делата, как работи системата за случаен избор на съдия и още, които биха могли да бъдат интересни и полезни за зрителската аудитория.

Заснемането на това документално риалити ще се осъществи на датите 17-18.03.2022 година в Съдебната палата в град Плевен, а излъчването ще бъде на 14.05.2022 година по "Нова телевизия".