Забравена храна на газов котлон предизвика пожар в Левски

Крими

21-03-2022, 09:45

Снимка:

plevenutre.bg

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

Комини и сухи треви горяха в областта през изминалите дни

На 18 март в 09:16 часа в Оперативния център при РДПБЗН - Плевен  е съобщено за пожар в абсорбатор на тераса в апартамент на четвъртия етаж в жилищен блок в град Левски. Предполагаемата причина за инцидента е забравена храна на газов котлон. Унищожени са техника и домашно обзавеждане. Пострадали хора няма. Пламъците са погасени от екип на РС ПБЗН – Левски.

На 19 март служители от РД ПБЗН – Плевен са погасили пламъци в самозапалили се комини в обитаеми къщи в село Згалево и град Кнежа. Не са нанесени материални щети.

На 19 март огнеборци от РД ПБЗН – Плевен са потушили пожари в запалени сухи треви и отпадъци  в землищата на село Божурлук и село Козар Белене, в Червен бряг на улица „Васил Априлов“.

На 20 март от РС ПБЗН – Плевен е потърсено съдействие за потушаване на пожари в сажди в комини в къщи в селата Тодорово и Садовец. Няма пострадали и не са нанесени материални щети.
  
На 20 март в РДПБЗН – Плевен е било съобщено за горящи сухи треви в землищата на Плевен ж.к. „Дружба”, село Муселиево, село Крета и село Писарово. Огнеборци са загасили огъня. Няма нанесени щети.