Невяна Владинова: Започнахме с медал годината, но това е само началото

"Задава се ново поколение български съдии в международната федерация - вярвам, че ще стана част от тях", сподели плевенчанката

Вицепрезидентът на БФХГ Невяна Владинова разкри, че всички във федерацията се готвят усилено за Световното първенство по художествена гимнастика, което ще се проведе през месец септември в София.

"Историята помни много моменти, в които спортът е побеждавал всякакви катаклизми - вируси, кризи и конфликти. И днес няма разлика. Първата Световна купа в художествената гимнастика за годината е факт. Започнахме с медал сезона, но това е само началото. Видях сърце в играта, което винаги значи успех в залите. Предстоят стартове почти всяка седмица", написа плевенчанката в профила си в Инстаграм.

"Огромно признание е, че София отново ще бъде домакин на Световно първенство. Наравно със състезателите се готвим и ние. Ние, екипът на федерацията полагаме всички усилия да надскочим себе си и да достигнем още по-високо ниво от това през 2018 година, когато пак бяхме домакини. Генерална репетиция ще направим съвсем скоро в "Арена Армеец", където ще се проведе и втората Световна купа за годината (8-10 април)", добави Владинова.

"Освен всичко ново, задава се и ново поколение български съдии в международната федерация. Вярвам, че ще стана част от тях. Пазете се, помагайте и работете!", написа още бившата гимнастичка, намеквайки, че ще се пробва и като съдия.