Рефер от Габрово ще ръководи плевенското дерби между Вихър и Спартак

Спорт

25-03-2022, 12:47

Снимка:

pixabay

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

Двубоят е утре

Утре, 26 март, Спартак гостува на Вихър (Славяново) в дербито на Община Плевен. Двубоят е от 23-ия кръг на Северозападна Трета лига, като плевенчани са на върха в класирането с 54 точки, а "вихърци" са петата позисия с 37.

За главен рефер на двубоя е определен Петър Кузев от Габрово, а негови помощници ще бъдат Александър Апостолов и Кристиян Минков от Велико Търново. Четвърти рефер ще е Пламен Кирилов, а делегат - Тони Вашков.

"Сигурни сме, че ще е много труден мач. Вихър е добър и опитен отбор. Сред най-трудните ни съперници. Ние във всяка среща преследваме максимума. Важното е момчетата да са здрави“, коментира пред Sportal.bg треньорът на плевенчани Петър Ванков.

"С футболистите, които имаме в момента ще излезем пределно мобилизирани за това дерби. Всичко може да се случи в този двубой. Ще играем срещу най-добрия отбор. Това допълнително ще ни мобилизира за да стане битка. Целта ни естествено е победа. Най-важното е да излезем с чест и достойнство от срещата“, коментира пред от своя страна треньорът на славяновския тим Николай Боянов.