Тереза се завръща с нов проект

Плевен Лайф

26-03-2022, 15:26

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

Плевенчанката публикува позитивен статус с откровение и стремеж към ново начало

Тереза е на музикалната сцена от 5 години в редиците на Hit Mix Music. През това време представя няколко успешни парчета, сред които са „Ръцете Горе“, „Принцеса“, „Удобната“, а през миналото лято „Малката – сладката“, актуален сингъл и до момента.

Почти година след последното представено видео, плевенчанката публикува позитивен статус с откровение и стремеж към ново начало, съобщава signal.bg.

"Мисля, че ми е време да вляза в една друга фаза от живота и работата ми. В последно време работих доста по няколко парчета и вече е време да ви представя първото, което чака реда си доста време. Казвам подготвяме, защото зад гърба ми имам екип от професионалисти начело с моя продуцент Йорданчо Василковски – ОЦКО и някои други лица в живота и работата ми. Парчето е изцяло по негова идея, а останалата част от екипа ще ви споделя след няколко дни, когато представим и видеото“ – разказва тя за намеренията си и допълва още:

"От известен период има нови хора, около мен, които рефрешнаха изцяло делата, визията и изцяло дейността ми и ще бъда много щастлива и удовлетворена, ако всичко това даде плод и нова посока. Вълнувам се и нямам търпение да ви представя първата песен“.

Парчето се очаква да бъде в музикалните платформи до дни, а както тя сама споменава в статуса си, явно ни очаква още музика и нови клипове.