Йосиф Панов: Сърбинът е висок, няма да е лесен съперник

Спорт

29-03-2022, 13:22

Снимка:

Alexeev Boxing Promotions

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

Плевенчанинът ще се бие с Никола Влайков в един от най-очакваните мачове на галавечерта "Макс Файт 49"

Йосиф Панов – Пепелянката внимателно се е подготвил за своя следващ съперник Никола Влайков (10 победи, 6 с нокаут, 10 загуби и 1 равен). Двамата ще се бият в един от най-очакваните мачове на галавечерта Макс Файт 49 в Сливен. Шоуто е на 1 април и ще се предава пряко по Нова спорт, съобщават от Alexeev Boxing Promotions.

"Няма много видеа за Влайков. Има само едно. Няма да е лесен съперник, защото е ръстов боксьор. Раздава се на ринга. Ще дам всичко, за да победя. Най-големият ми съперник е кантарът. Когато го прекърша, тогава ще бъда още по-добър на ринга.", – каза Йосиф Панов.

Пепелянката трябваше да променя в движение своя тренировъчен процес, защото според първоначалния план е трябвало да се бие през май.

"Имахме 20 дни за подготовка. Благодаря на Мартин Иванов, Николай Коев и куп други момчета от Плевен, които се включиха. Няма контузии, а това е най-важното“, добави 25-годишният плевенчанин, който се готви с Александър Владимиров и кондиционния спец Слави Павлов.

Пепелянката благодари специално на своите спонсори и на всички фенове в Плевен и цяла България за подкрепата.

"Те ми помагат, за да съм максимално добре подготвен и дори предоставиха допълнително премия, за да съм напълно възстановен и изтрениран. Започвам годината с този мач и ще видим как ще се чувствам на ринга. Много се радвам, че отново излизам на шоу на Макс Файт.", сподели Панов.