Официално откриха обновеното барбекю в парк "Кайлъка"

Плевен Лайф

01-04-2022, 09:07

Снимка:

Фондация "Аз съм Кайлъка"

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

"Пазете го чисто и все така уютно, силно се надяваме да ви донесе толкова положителни емоции, колкото и на нас", споделиха от фондация "Аз съм Кайлъка"

Официалното откриване на обновеното барбекю в парк "Кайлъка" стана факт!

"Имахме щастието да споделим този момент с членовете на Лайънс Клуб Плевен Мизия, без чиято финансова помощ нищо от това нямаше да бъде възможно. На място дойдоха да го отпразнуват с нас и други, носещи парк "Кайлъка" в сърцето си - приятели и познати, които са участвали в наши акции и са подкрепяли кампаниите ни до момента", съобщиха от Фондация "Аз съм Кайлъка".

"Фондацията изразява искрената си благодарност към всички приятели и съграждани, които уважиха празника ни и дойдоха да го споделят с нашия екип, както и да приветстваме тези, които не успяха, да се насладят на обновеното кътче със семейство и приятели занапред! Лесно достъпно е с кола, пеша или с колело - само на около 200 метра след началото на алеята, започваща след гъбарниците", уточняват от от Фондация "Аз съм Кайлъка".

И призовават: "Пазете го чисто и все така уютно, силно се надяваме да ви донесе толкова положителни емоции, колкото и на нас!"

Ако желаете да подкрепите дейността на фондацията и да се превърнете в един от благодетелите за още по-приветлив парк "Кайлъка", може да използвате следната дарителска сметка:

Фондация Аз съм Кайлъка FOUNDATION I AM KAYLAKA

BG64RZBB91551012829561 RZBBBGSF

Райфайзенбанк, гр.Плевен