Нов прокурор встъпи в длъжност в Районна прокуратура - Плевен

Новините

01-04-2022, 15:13

Снимка:

ПРБ

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

Актът за встъпване бе връчен от административния ръководител Пламен Петков

На 01.04.2022 година, след спечелен конкурс за преместване, в длъжност встъпи прокурор Велислава Патаринска. Актът за встъпване бе връчен от административен ръководител - районен прокурор на Районна прокуратура град Плевен  Пламен Петков, който й пожела успешен професионален път, съобщават от пресцентъра на институцията.

На встъпването присъства административен ръководител – окръжен прокурор на Окръжна  прокуратура – Плевен Владимир Николов и  магистрати от Районната прокуратура.

Прокурор Велислава Патаринска е назначена на длъжността прокурор в Районна прокуратура - Плевен с Решение по Протокол №09/09.03.2022 година на Прокурорската колегия на Висшия съдебен съвет на Република България. От 2013 година работи в системата на Прокуратурата на Република България, като заема последователно длъжностите младши прокурор и прокурор в Районна прокуратура град Видин, Районна прокуратура град Бяла и Районна прокуратура град Русе. От 2020 година е командирована в Районна прокуратура град Плевен.Снимка на Деня

Красотата на парк "Кайлъка"