Тодор Тодоров: Това беше краят на една доста тежка седмица, показахме характер

Спорт

10-04-2022, 10:36

Снимка:

plevenutre.bg

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

"Надявам се да се възстановим и да мислим за остатъка от редовния сезон, както и да го изиграем по начина, по който искаме", коментира наставникът на Спартак

Както вече писахме, Спартак трябваше да се напрегне, за да запише 13-та победа за сезона в НБЛ. В зала "Балканстрой" плевенчани надвиха Шумен с 92:76, след като изоставаха с двуцифрена разлика в хода на мача, но направиха обрат през второто полувреме.

"Това беше краят на една доста тежка седмица от физическа и най-вече от психологическа гледна точка. Радвам се, че в течение на първото и второто полувреме успяхме да обърнем мача, както и да ги пречупим. За нас беше важно да завършим по този начин. Показахме характер и готовност да се борим в такъв момент", коментира Тодор Тодоров пред сайта на НБЛ.

"С оглед на това, че момчетата бяха емоционално изхабени след мачовете с Рилски и Черноморец, успяхме да завършим по този начин тази тежка седмица. Надявам се да се възстановим и да мислим за остатъка от редовния сезон, както и да го изиграем по начина, по който искаме.“, каза още наставникът на Спартак.