Плевен е с нов заместник окръжен прокурор

Мисия

11-04-2022, 20:02

Снимка:

ПРБ

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

Дияна Илиева - Стоянова встъпи в длъжност

Прокурор Дияна Илиева - Стоянова встъпи в длъжност като зам. окръжен прокурор на Окръжна прокуратура – Плевен. Актът за встъпване в длъжност беше връчен от Владимир Николов  - административен ръководител - окръжен прокурор на Окръжна прокуратура – Плевен.

Прокурор Илиева - Стоянова е назначена на длъжността с решение на Прокурорската колегия на Висшия съдебен съвет по Протокол № 11/23.03.2022 година. Тя е родена  през 1979 година в град Свищов. Завършила е висше образование във ВТУ "Св.Св. Кирил и Методий" град Велико Търново, специалност „Право“.

Прокурор Дияна Илиева – Стоянова има над 18 години общ юридически стаж. В периода от 2003 г. до 2012 г. е разследващ полицай в ОД на МВР – Плевен, а професионалната си кариера в органите на съдебната власт започва през 2012 г. като прокурор в Районна прокуратура - Троян, която изпълнява до 2014 г., а от тогава и до настоящия момент е прокурор в Районна прокуратура – Плевен, където е определена и да изпълнява функциите на говорител на органа.Снимка на Деня

Красотата на парк "Кайлъка"