Студент на МУ-Плевен oтличен в категория "Здравеопазване" на националните награди "Студент на годината"

Животът

12-04-2022, 15:09

Снимка:

МУ-Плевен

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

Илия Михайлов е член на Студентския изпълнителен съвет и ръководител на работна група „Научноизследователска дейност“ към Съвета

Петокурсникът Илия Михайлов от специалност „Медицина“ спечели престижното Второ място в категория „Здравеопазване“ на престижното състезание Студент на годината 2021. Илия Михайлов е член на Студентския изпълнителен съвет и ръководител на работна група „Научноизследователска дейност“ към Съвета.

Национално представителство на студентските съвети организира XV-тото издание на Национален приз Студент на годината. Идеята на конкурса е всяка година да бъдат отличени най-добрите студенти и докторанти в българските висши училища. Конкурсът има мисията да популяризира постиженията на българските студенти и докторанти пред българската общественост, удостоявайки студенти от всички области на висшето образование.

Участниците следва да отговарят на определени критерии. Студентите трябва да докажат своите постижения, представяйки документи за постигнатите резултати в научната, културната, спортната и други дейности, свързани с образователния процес на национално и международно ниво.