Любо Киров ще бъдe треньор и в новия сезон на "Гласът на България"

Плевен Лайф

13-04-2022, 15:20

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

"Очаквам още по-силен сезон и съм изключително радостен, че хората от моя отбор вече се реализират успешно на музикалната сцена", сподели плевенчанинът

Ясни са първите двама треньори в предстоящия девети сезон на "Гласът на България", който ще стартира тази есен по bTV и това са DARA и Любо Киров! След невероятния последен сезон на обичаното музикално шоу,  две от най-големите български звезди отново ще седнат в емблематичните червени кресла, за да се впуснат в търсене на новия „глас на България“. Двамата влизат в шоуто с големи усмивки и очаквания, по-уверени, по-опитни и с още по-голям хъс за победа.

"Очаквам още по-силен сезон и съм изключително радостен, че хората от моя отбор вече се реализират успешно на музикалната сцена", споделя вълнението си Любо Киров.

След броени дни, на 16 април, той ще представи новия си албум „Целуни ме“, който включва и дует с DARA, озаглавен „Вече няма как“. Огнената изпълнителка ще бъде специален гост на събитието в Joy Station, а двамата заедно ще изпълнят парчето си за първи път пред публика. Пак там, но на 20 април, DARA ще представи и своя първи албум - „Родена такава“, с който шеметната изпълнителка и ментор зарадва феновете си съвсем скоро. А дали двамата ще играят като дует срещу своите опоненти в „Гласът на България“ и каква ще бъде стратегията им предстои да стане ясно тази есен по bTV.

Прослушванията на живо за новия сезон на „Гласът на България“ продължават и в момента с пълна сила, а датите, които предстоят са - 16 и 17 април в София, в хотел „Хемус“. Началото на кастингите е в 9:00 ч. и ще продължат докато не бъде чут гласа и на последния кандидат.

"Елате на кастинг ако чувствате, че пеенето ви дава криле и ви кара да се чувствате живи. Ако това е вашата мисия, елате и бъдете смели! Няма от какво да се притеснявате!“, са думите на енергичната и винаги позитивна DARA, която е готова да посрещне в отбора си впечатляващите гласове и най-веселите участници.

"Тази година екипът ни е свидетел на една нова вълна в звученето на гласовете - нови, модерно звучащи гласове“, споделя Теодора Орешенска, която е вокален педагог на „Гласът на България“.

"Има много интересни кандидати и вярвам, че ни очаква един наистина вълнуващ сезон през есента!“, добавя още тя.