Иван Янчев подновява изнесените приемни дни на територията на общините в област Плевен

Мисия

13-04-2022, 20:31

Снимка:

Областна администрация

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

Срещите ще се провеждат всеки предпоследен четвъртък на месеца, като през всеки отделен месец ще бъде посещавана различна община

Областният управител на област Плевен Иван Янчев подновява провеждането на изнесени приемни дни за граждани на територията на област Плевен. Срещите ще се провеждат всеки предпоследен четвъртък на месеца, като през всеки отделен месец ще бъде посещавана различна община. Приемните дни ще се провеждат в общинските центрове или в подходящо за целта място, съгласувано с кмета на съответната община, на база заявено желание от него или на граждани от населените места. Първата община, която г-н Янчев ще посети на 21.04.2022 г. е община Червен бряг.

Инициативата има за цел да предостави възможност на жителите в по-малките и отдалечени населени места в областта да се срещнат с областния управител, за да получат на място съдействие и разяснения по поставени от тях въпроси и проблеми. По този начин областният управител ще може да разшири обхвата на редовния прием на граждани, който осъществява всеки месец в областната администрация в гр. Плевен и да се запознае отблизо с актуалните и специфичните за всяка община проблеми, както и с възможностите за тяхното разрешение.

Заявките за среща в изнесен приемен ден може да изпращате в свободен текст на електронна поща: [email protected]