Краси Радков: Слави Трифонов е труден за имитация

Плевен Лайф

18-04-2022, 09:26

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

Талантливият актьор и комик грабна победата в нощта на българските дуети в "Като две капки вода

Талантливият актьор и комик, който грабна победата в нощта на българските дуети в "Като две капки вода", бе гост в студиото на „Събуди се“ по Нова тв, където обяснява легендите, свързани със Северозапада и споделя емоциите от хитовото шоу за преобразяване. Според журито и публиката изпълнението му на песента на Слави Трифонов е най-добрата имитация на шоумена.

"Когато шефа Слави Трифонов разбра, че трябва да го имитирам не ми говори две седмици. Разсърди се, отряза ми от заплатата“, шегува се комикът.

"Със Слави сме 17 години заедно и сме се иронизирали двамата – и той мене, и аз него. Затова и подхожда с чувство за хумор. Слави е труден за имитация и трудно се влиза в кожата му. Особено трудна бе песента, която ми се падна, тъй като тя е повече речитатив. В нея е рапиране, а Слави притежава едни мъжкарски движения, които са по-характерни за негови други песни. За да съм честен признавам, че ми е трудно във формата, защото освен да правиш актьорски превъплъщения, трябва и да пея. На мен не ми се отдава въобще, но се мъча, за да направя образ и да ми се получи. Останалите знаят как да пеят и да използват гласа си, а аз като изпея една песен и после се нуждая от 2-3 дни възстановяване на гласа. Когато ми се падна образа на King Africa с неговата песен „Бомба!“, направих го като човек който го бият на пазара и е в безпомощно състояние, защото нямам глас. Още на репетиции ми падаше гласа. Много съм притеснен от формата и то заради пеенето. Не трябва да забравяме, че последните винаги са първи. Няма никакво значение къде съм в класирането, а е важно да се забавляват зрителите. Затова и всички го правим – артисти, певци, жури, сценаристи, водещи…“, коментира участието си в шоуто за имитации „Като две капки вода“ Краси.Снимка на Деня

Красотата на парк "Кайлъка"