Областният управител проведе изнесен приемен ден в община Червен бряг

Мисия

23-04-2022, 06:50

Снимка:

Областна администрация

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

Първата община, която областният управител Иван Янчев посети на 21 април по повод подновеното провеждане на изнесени приемни за граждани на територията на област Плевен, бе Червен бряг.

Сред основните проблеми, поставени от жителите на община Червен бряг бяха въпросите, свързани с лошата пътна инфраструктура, възможността за рехабилитация и ремонт на физкултурния салон, находящ се в двора на Търговска гимназия „Васил Априлов“ и безработицата.

Янчев разговаря и с част от кметовете на населените места, представители на Сдружението на кметовете на кметства в община Червен бряг. Той сподели, че с тях са обсъждали въпроси, свързани с проведеното на 20.04.2022 г. заседание на общинския съвет в града.

Областният управител заяви, че възнамерява да провежда откритите приемни всеки предпоследен четвъртък на месеца, а при желание на гражданите и проявен интерес от тяхна страна, може и по-често. Заявките за среща в изнесен приемен ден може да се изпращат в свободен текст на електронна поща: [email protected] или на електронните адреси на общините в област Плевен.