Александра Петкова: Винаги съм била борец, доказах го и в "Сървайвър"

Плевен Лайф

23-04-2022, 11:14

Снимка:

Сървайвър"

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

След 39 дни в шоуто плевенчанката отслабнала със 7 килограма

Да си самостоятелен играч, да не влизаш в коалиции и да спечелиш "Survivor" е изключително трудно. Петият член на журито беше точно такъв участник. Плевенчанката Александра Петкова смени три племена, в които не успя да намери сродни души, а накрая загуби в един от най-оспорваните дуели досега в шоуто.

"Победата ми се изплъзна за секунди, но така е трябвало да стане. Радвам се, че загубих достойно от един добър противник. Чувствам се щастлива, защото изиграх пълноценно играта. Да останеш 39 дни в шоуто с моя начин на игра, смятам, че е голямо предизвикателство", сподели Александра в предаването "Сървайвър: Зад кадър".

"Смятам, че съм била винаги пряма, искрена, честна и не съм спестила на никой нищо от това, което мисля. Не съм говорила зад гърба, говорих в очите истини. Много хора не обичат да се чува истината и точно заради това бях намразена", каза Алекс по темата за отношенията си с останалите участници. "Със Зоран отношенията ми бяха доста интересни, тъй като той се настрои срещу мен още в първото ни племе - "Bontoc". Смятам, че като изгледа самото предаване, ще разбере, че не е бил прав. Вярвам искрено в това, защото аз никога не съм целяла и търсила целенасочен конфликт с него. Имахме ситуация, в която аз си позволих да изкажа моето мнение за играта му и той изключително много се настрои против мен, защото реши, че неща, които ми е споделил лично, са били изнесени като информация, което не е така", разказа Александра.

"Имах си много вътрешни борби. Самото непознаване на играта и това, което се случва също е допълнителен фактор. Може би не бях достатъчно подготвена за всичко, което се случва вътре - тези интриги явно ме потискаха. Не можех да разгранича, че това е една игра и приемах предателствата лично. Не осъзнавах, че това е игра", каза още Алекс.

"Много се потиснах и от травмата, която получих в средата на играта. Това оказа голям натиск върху моята психика. Контузих си коляното и изкарах до края с разкъсани сухожилия. Спортна злоба, голям инат... Смятам, че винаги съм била борец, доказах го и в тази игра. Никога не съм си представляла, че мога да се предам. Не си представях, че мога да изляза от "Сървайвър", колкото и да ми беше трудно. Не е в природата ми", категорична е Алекс.

"Тепърва ще осъзнавам в какво съм участвала, но едновременно е най-страхотното, най-гадното и най-тежкото нещо, в което съм участвала през живота си. Изключително трудно и тежко като преживяване, смятам, че всеки един от нас е герой. Уважавам всички участници и се възхищавам на борбеността на всеки един от тях. Знам през какво сме преминали. Смятам, че трябва да уважаваш противниците си, независимо, че те са те изгонили. Ние всички бяхме воини в една война и ги уважавам", посочи красивата плевенчанка.

Алекс призна, че не е имало достатъчно време, за да се запознае по-добре с историята на "Сървайвър" и никога не е била голям фен на предаването, което на този етап вече отчита като грешка. Ето защо е решила сега да се запознае изцяло с играта - иска дори да разбере повече за основателя ѝ и неговите виждания.