Плевен е част от турнето на Веселин Маринов "40 години на сцена"

Плевен Лайф

25-04-2022, 10:15

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

"Тръгвам на това турне след двегодишна пауза, в която принудетелно бяхме затворени заради епидемията от коронавируса", сподели певецът

Плевен е част от турнето "40 години на сцена" на Веселин Маринов, с което изпълнителят се завръща активно към концертите в цялата страна. Музикалната проява в града на Панорамата ще се състои на 20 май, петък, в Народното читалище "Съгласие 1869". Оттам обявиха, че билетите ще бъдат пуснати в продажба 10 дни преди датата на концерта на касата на билетния център в културния институт. Те са на цени от 25 и 30 лева.

Любопитна подробност е, че Веселин Маринов ще пътува със собствен оркестър, което е сбъдната негова мечта.

"Тръгвам на това турне след двегодишна пауза, в която принудетелно бяхме затворени заради епидемията от коронавируса. Поводът също е различен – с тези концерти ще отбележа 40 години на сцената. Самият аз през 2021 година станах на 60. Годините се навъртат, но аз се чувствам много добре", споделя певецът.

"Този път концертите ми също ще са различни. През последните 25 години винаги излизах на сцената с балет. За това време през него минаха над 70 момичета. Но реших да направя промяна и на новите концерти ще съм с оркестър. Щастлив съм, че в него са едни от-големите български музиканти. Красимир Гюлмезов е пианист, Светослав Лобушки е на китарата, най-добрият барабанист в България, според мен, Теодор Янков и един по-неизвестен басист, но с огромен опит в чужбина – Радослав Терзийски. Екипът е уникален. Звукът е перфектен", допълва Веско Маринов.